AndroiDiéta
Merj életet menteni!
2014. máj. 15., Dr. Klujber Valéria

Új honlap az újraélesztés megtanulásához. Nézd meg és tanuld meg te is, élet múlhat rajta.

Voltál már úgy, hogy valaki rosszul lett a környezetedben és nagyon pocsékul érezted magad, hogy nem tudtad mit kellene tenned? Esetleg csak nézted, hogy mások mit csinálnak, vagy inkább el is mentél onnan, nehogy megkérjenek valamire?

Ezen segít egy új kezdeményezés.

„Szomorú tény, hogy Magyarországon évente 20-25.000, azaz naponta 70 ember hal meg hirtelen szívhalál következtében. Ez a szám évente egy kisebb városnyi ember eltűnését jelenti. Jelentős részük megmenthető lenne, ha környezetükben lenne valaki, aki tudja, mit kell tenni, amíg a mentő megérkezik. Az új módszerrel segíthetünk a betegen az első kritikus 4 percben, ami alatt, ha nem jön segítség, az agykárosodás szinte garantált.
Az új módszer elsajátításával egy izgalmas közösség tagjai lehetünk, egy közösségé, akik tudnak és mernek is emberéletet menteni. Egy olyan közösségé, akik gondolkodás nélkül segítenek a bajbajutottakon, akkor is, amikor más nem mer cselekedni. Ez a közösség a hétköznapi hősök közössége, egy olyan társaság, melyhez büszkeség tartozni."

részletek: http://tevagyahos.hu/kuldetes/Itt megnézheted a reklámvideot, amiből az újraélesztés alapjai is kiderülnek: