TiniKonyha

Sütőtökből érdekeset és finomat!

2018. October. 05. , by Fekete Krisztina
Sütőtökből érdekeset és finomat!

Két olyan recept, amit talán még nem is próbáltatok. Mi kóstoltuk és finom!

Gazpacho

2018. August. 30. , by Szerkesztőség
Gazpacho

Zöldség leves hidegen? Igen! A spanyol - andalúziai konyha jellegzetes levese, amelyet hidegen tálalnak. Ahogy a fociban, ebbe is, mindent bele!

Lecsó tojással

2018. August. 06. , by Györe Márió
Lecsó tojással

Eljött az ideje a lecsókészítésnek, elég olcsó a paprika és a paradicsom is.
Lehet tojásos, de mindenki variálhatja kedvére.
Lehet, hogy furcsa, de én például tarhonyával szeretem.

Praktikák a tinikonyhában

2018. July. 17. , by Györe Márió
Praktikák a tinikonyhában

Íme pár hasznos praktika, ha elakadtatok, vagy már megtörtént a baj.

Nyári majonéz

2018. June. 13. , by Szerkesztőség
Nyári majonéz

Ez a biztonságos hideg mártás készítés egyik titkos receptje!

Tejszínes csirkemelles tészta brokkolival és kukoricával

2018. February. 14. , by Györe Márió
Tejszínes csirkemelles tészta brokkolival és kukoricával

Egy gyors és nem túl bonyolult étel nem-fogyókúrázó tiniknek. Esetleg a barátodnak Valentin-napi meglepetésként?

Csirkeszárnyak gyorsan

2018. January. 30. , by Györe Márió
Csirkeszárnyak gyorsan

Egy isteni csirkeszárnyat kívánsz? Sajtosan még finomabb!

Mézeskalács pihentetés nélkül

2017. December. 20. , by Györe Márió
Mézeskalács pihentetés nélkül

Íme egy mézeskalácsrecept, ami pillanatok alatt elkészíthető!

Forró csokoládé házilag

2017. October. 13. , by http://eteltcsakokosan.hu/
Forró csokoládé házilag

Ne a kikevert kakaóporra gondolj, ez tényleg csoki!

Penészes lett az étel!

2017. August. 11. , by MDOSZ Hírlevél
Penészes lett az étel!

Egyem vagy kidobjam?

Penészes lett az étel! Miért?

2017. August. 10. , by MDOSZ Hírlevél
Penészes lett az étel! Miért?

Miért penészedik meg az étel?

Magyarországon elérhető édesvízi halak és dietetikai megítélésük

2016. December. 23. , by MDOSZ
Magyarországon elérhető édesvízi halak és dietetikai megítélésük

Legalább Karácsonykor mindenki eszik halat, de nem mindegy milyet. Érdemes az itthoniakat előnyben részesíteni az áruk, a beltartalmuk és a környezetvédelmi szempontok miatt is. Nézzük mik ezek!

Tojásos lencsekrém

2016. December. 06. , by Fekete Krisztina
Tojásos lencsekrém

Még egy lencsés recept. Próbáld ki! Egészséges és finom, talán nem is olyan bonyolult!

Vöröslencse pástétom

2016. December. 05. , by Fekete Krisztina
Vöröslencse pástétom

Táplálkozás szempontjából a hüvelyesek fontos fehérjeforrások, fehérjetartalmuk 20-25%, DE nem tartalmaznak minden, szervezetünk számára nélkülözhetetlen aminosavat, míg az állati eredetű fehérje források igen.

Pizza kelesztés nélkül

2016. October. 25. , by Györe Márió
Pizza kelesztés nélkül

Sokaknak nincs idejük kelt tésztával dolgozni. Íme a megoldás egy isteni pizzára!