Szabadidő

East Balkán

2011. December. 09. , by Külső forrás

pic1Tasnádi István – Vidovszky György (talált történet)
…Kegyeleti okokból nem a WB-tragédia rekonstruálása a célunk, hanem az egyesben jól elemezhetően kitapintható általános. A belecsúszás folyamatának dramatikus ábrázolása.

Best of Nyár díjátadó

2011. December. 01. , by dr. Klujber Valéria

dijatadoKevesen voltunk, de jól éreztük magunkat az András napon tartott fotópályázati díjátadón. A képek szinte teljesen betöltik a földszinti nagy váróterem egyik falát. A kiállítást Költő András szerkesztőtársunk rendezte sokak előkészítő munkájának köszönhetően.


Divat - fiúknak!

2011. November. 30. , by Bolgár Fanni

ruha22Habár mindannyian jól tudjuk, hogy a fiúk soha nem fáznak, azért talán igazából ti is felvennétek egy meleg sálat, vagy esetleg egy sapkát, amikor leszaladtok a boltba, a bátrabbak esetleg még az utcán is! :) Csak Nektek, itt vannak a téli szezon alapkellékei:

A világ legkisebb autója

2011. November. 24. , by index.hu

picaElkészült a világ legkisebb, elektronokkal meghajtott autója, amely egyetlen molekulából áll - számoltak be eredményeikről holland kutatók.

Teaszedés Anhuiban

2011. November. 05. , by F.M.

piciA tea eredetéről annyit tudunk, hogy Kína délnyugati részéről származik, felfedezése és használata négy-öt évezredes múltra tekint vissza.

Tanítványok csatája

2011. November. 02. , by "Egy tanítvány"

JOYD7136Egy kedves tini ismerősünk is fellépett. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen gondolatai vannak az első sikeres fellépése után az együtt-zenélésről, olvassátok tovább.

Mademoiselle Bertus

2011. October. 26. , by Toma Dóra

pici

2010 szeptemberében végre a kezemben tarthattam a jogsimat. Persze én sem voltam kivétel, az igazolványban lévő fénykép brutálisan gáz lett… Ennek ellenére elmondhatatlanul büszke voltam magamra.

Tini vagy? Aha

2011. October. 24. , by Cziczó Attila

feszek_logoVan egy színház a Józsefvárosban, a Fészek Színház. Távolról hatalmasnak tűnhet a gyárépületben megbújó teátrum, de közelebbről kiderül, hogy valójában egy kedves, barátságos, mindenkinek képes élményt nyújtani, s valójában egészen emberi. Mint én, haha! Le sem tagadhatnám, hogy közöm van hozzá: egyik alapítója vagyok.

Könyvajánló

2011. October. 06. , by Szalai Emese

konyvajanlo_kepVajon miért épp a Twilight-trilógia és a Harry Potter-sorozat lett az utóbbi idők talán legkelendőbb könyvei az egész világon?

Sminkelés

2011. September. 30. , by Nagy Krisztina

Sminkeles_smallNem, nem fogok különleges sminktippeket és egyebeket megosztani senkivel, nehogy bárki is azt higgye a cikk címét olvasva.

Őszi divat

2011. September. 06. , by Bolgár Fanni
divat_fanny_oldal_1