Szabadidő

Így lehet fél áron jegyet venni a Sziget-re

2012. April. 26. , by forrás: MTI

piciHa már háromszor voltál a Sziget-fesztiválon, és ezt igazolni is tudod, idén féláron juthatsz belépőhöz. A jogosultak egy saját névre szóló érintésmentes (PayPass) OTP Maestro Fesztiválkártya igénylésével juthatnak a kedvezményhez.

Divatbűnözés

2012. April. 24. , by Bolgár Fanni

14A tömegközlekedési eszközökön eltöltött hosszú percek alatt és az aluljárókban történő gyors átrohanás közben sok divatbűnözőt lehetne rács mögé zárni. Néhányan pedig azért kerülhetnének a hűvösre, mert az ízléses öltözködésükön és bizonyos testrészeiken hajtanak végre erőszakos bűncselekményt. Lássunk néhány elrettentő példát, amit a jó ízlés temetésén viselhetnénk.

Anyegin, másodszor

2012. April. 18. , by Porcsalmy Zsófia

piciMárcius 30-án, mielőtt kitört volna a tavaszi szünet, az iskolánk színjátszó köre bemutatta az Anyegint. Hogy ez miért is olyan nagy szó? Mert ezt a darabot eddig még csak egyszer mutatták be Magyarországon, a debreceni Csokonai Színházban.

Gördeszka biciklikerékkel: gauswheel

2012. April. 02. , by Dr. Klujber Valéria

piciAz utcai sportszerek formabontó ötvözeteként nyilvántartott Gauswheel két magyar találmánya és nemrég indult világhódító útjára. Az újdonság neve egyébként a feltalálók - Göczey András és Ungár Soma – nevének kezdőbetűiből és az angol kerék szóból áll.

Tizenkét tipp

2012. January. 23. , by külső forrás

picia sok tévézés ellen.

Újévi fogadalom: Üljünk kevesebbet a számítógép és televízió előtt, éljünk egészségesebben!

Fanni divat-tippjei

2012. January. 16. , by Bolgár Fanni

piciEgyik kedves barátnőm Doddo már 11 éves korában kimondta a még ma is érvényben lévő egyik legjobb divattippet: nem a ruháid a legfontosabbak, hanem a kiegészítők! :)

10 másodperc

2012. January. 09. , by Toma Dóra

pici2Hogyan intsünk le egy buszt 10 mp alatt?!

Doddo egy igazi nőcis cikket írt. 
Az eleje szerintem mindenkinek ismerős… a végét viszont – kérlek – ha nem muszáj, ne utánozzátok!

„Ruhabúvár”

2012. January. 05. , by Mikhel Judit

T-SHIRTSavagy hogyan juthatunk szuper cuccokhoz

Megint olyan témát feszegetek, ami a műfenyőhöz hasonlóan két táborra osztja az embereket.Egyik részük imádja, másik részük semmi pénzért be nem tenné a lábát egy Turkálóba.

„Minden megoldás, új problémákat kölykezik”

2012. January. 02. , by Mikhel Judit

fonalÉveken keresztül egy gyermekkórházban dolgoztam, ahol éjszakai ügyeletet is elláttam.
Miután nekem akkor még nem volt férjem, gyerekem, rendre elvállaltam, hogy Szenteste én maradjak ügyeletben a laborban.

Viselet - divat

2011. December. 12. , by Dr. Klujber Valéria

piciA mai viselet (a szót sem igen használjuk már) divat kérdése, szinte bármelyik életkorban, bármilyen alakhoz és alkalomhoz bármit felvehetünk anélkül, hogy nagyobb megbotránkozást keltenénk. A ruhánk inkább az ízlésünket és a különbözni, vagy hasonlítani vágyásunkat fejezi ki.Így volt ez mindig?

East Balkán

2011. December. 09. , by Külső forrás

pic1Tasnádi István – Vidovszky György (talált történet)
…Kegyeleti okokból nem a WB-tragédia rekonstruálása a célunk, hanem az egyesben jól elemezhetően kitapintható általános. A belecsúszás folyamatának dramatikus ábrázolása.

Best of Nyár díjátadó

2011. December. 01. , by dr. Klujber Valéria

dijatadoKevesen voltunk, de jól éreztük magunkat az András napon tartott fotópályázati díjátadón. A képek szinte teljesen betöltik a földszinti nagy váróterem egyik falát. A kiállítást Költő András szerkesztőtársunk rendezte sokak előkészítő munkájának köszönhetően.


Divat - fiúknak!

2011. November. 30. , by Bolgár Fanni

ruha22Habár mindannyian jól tudjuk, hogy a fiúk soha nem fáznak, azért talán igazából ti is felvennétek egy meleg sálat, vagy esetleg egy sapkát, amikor leszaladtok a boltba, a bátrabbak esetleg még az utcán is! :) Csak Nektek, itt vannak a téli szezon alapkellékei:

A világ legkisebb autója

2011. November. 24. , by index.hu

picaElkészült a világ legkisebb, elektronokkal meghajtott autója, amely egyetlen molekulából áll - számoltak be eredményeikről holland kutatók.

Teaszedés Anhuiban

2011. November. 05. , by F.M.

piciA tea eredetéről annyit tudunk, hogy Kína délnyugati részéről származik, felfedezése és használata négy-öt évezredes múltra tekint vissza.