Mentőöv

A kamaszok a legegészségesebb korosztály. Ha mégis valami problémájuk van, akkor nehezen fordulnak orvoshoz. De vajon miért?
A tapasztalatok szerint nehezen kértek segítséget. A jelenlegi egészségügyi ellátási formák nem az igényeitek szerint valók. Ezek szerint szükség van különleges figyelemre, ellátásra, kifejezetten a tinédzserek számára kialakított ambulanciákra.

Ugyanakkor a kamaszkor érzékeny, sérülékeny időszak.
A nemi érés nagy kihívás az ember életében: a testi változások feldolgozása, a társadalomban a felnőtté válással betöltött új szerep, úgynevezett „normális krízis”, melyhez alkalmazkodni kell. Az eddig megtanult megküzdési stratégia immár elégtelenné válik, új eszközökre van szükség. 
Különös megértést, odafigyelést igényel a szabályok ellen lázadó kamasz, akinek borzasztóan nehéz, hiszen jól tudja, mit nem akar, de azt kevéssé, hogy mit szeretne. A lelki betegségek ebben az életkorban gyakoriak: depresszió, szorongás, szerfogyasztás, evészavarok.

Milyen a kamaszambulancia?
Inkább konzultációra, nem gyógyításra van igényetek. Itt szívesen válaszolunk a kérdéseitekre, van időnk rátok! Nem szívesen ültök be egy hideg, szürke rendelőbe. Mi barátságos, fiatalos, vidám környezetet teremtettünk. Elfogadó, szigorúan bizalmas, titoktartó szakembereket, kevés várakozási időt vártok el. Szeretitek, ha mindent egy helyen intézhetnek el. Erre törekszünk a kamaszambulancián. Kellemes környezetben fogadunk, a recepción történő bejelentkezés után az adott szakember már vár Téged.

Kamaszambulanciánkon az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk a 12- 22 éves korosztálynak

Nőgyógyászati tanácsadás és szakrendelés: dr. Gasztonyi Zoltán
Andrológiai szakrendelés (férfigyógyászat): dr. Lantos István
Pszichiátriai, szexológiai konzultáció: dr. Erős Erika
Pszichológia konzultáció: Pólyán Edina
Dietetika, táplálkozási tanácsadás: Henter Izabella
Allergológia: Dr. Réthy Lajos

Az ingyenes szolgáltatások igénybevételéhez 
Jelentkezz be telefonon: 
+36-1-3838477, +306-1-3632229, +36-1-3635272
vagy emailben: 
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Helyszín: Budapest, XIV. kerület Bolgárkerék u. 3. (Őrs vezér tér mellett) 


OGYEIBolgar