Miért?

Ezt a honlapot fiataloknak, nektek készítjük, 14-21 éveseknek. 

Szeretnénk, ha egy egészségesebb generáció nőne föl, aki törődik magával és környezetével, a többi emberrel. 

Mi magunk már nem mindannyian vagyunk fiatalok, de úgy érezzük, hogy van számotokra mondanivalónk az egészségetekkel, betegségekkel kapcsolatban. Mindannyian az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben dolgozunk és a betegségek megelőzése a célunk.  Van közöttünk pszichológus, orvos, védőnő, dietetikus.

Tinédzserségből profi  tiniszerkesztőink is vannak, akik saját arcukkal, véleményükkel gazdagítják az oldalt és már a kezdetektől résztvettek a honlap kialakításában. 

Mindannyiunk bemutatkozását elolvashatjátok, a „kik vagyunk” rovatban.

Közhely, hogy amíg egészségesek vagyunk, addig nem látjuk az egészséget értéknek, pedig az! A betegségek túlnyomó többsége az életmóddal függ össze, tehát legtöbbször magunk vagyunk felelősek érte. Természetesen ez nem mindig van így! Legtöbbször azonban apró dolgokkal is sokat tehetünk érte. 

A honlapon nem csak a szűken vett egészséggel kapcsolatos témákat érintünk, de pályázatokat is hirdetünk és teszteket is találtok.

Kérdéseitekre is válaszolunk, ami lehet egy orvosi vizsgálattal kapcsolatos aggodalom, vagy egy magadon tapasztalt-vélt egészségi eltérés, de akár valódi betegséggel kapcsolatos információ is. 

Nemrég kezdtük a közös munkát, bízunk benne, hogy hasznosak leszünk. Biztosan mi is élvezni fogjuk a szerkesztést, lesz mit átadnunk, és tanulunk tőletek. Ez akkor működik, ha olvastok bennünket, és elmondjátok véleményeteket!

A táplálkozás, a mozgás öröme, a lelki egészség teljessége nélkül nehéz boldog életet élni, ami mindannyiunk célja.

Látogassatok el többször az oldalra, keressétek a benneteket érintő témákat, osszátok meg a facebook-on a barátaitokkal is.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.