Hírek

LiskaLand a Kamaszfesztiválon

2012. March. 12. , by Szerkesztőség

Liskaland_320A LiskaLand Liska Tibor közgazdász nevéhez fűződik. A modellt középiskolások részére, kifejezetten a kamaszfesztival időtartamára alakította át F. Liska Tibor.

ÖkLandon minimális állam van, amit az állami alkalmazottak működtetnek. Az állam csak a működés feltételeit biztosítja, de nem avatkozik bele a gazdaságba.Mindenki maga döntheti el, hogy vállalkozó akar-e lenni vagy alkalmazott, munkavállaló.

Cél, hogy átéljétek, hogy mindenki saját maga dönt a sorsáról és amit dönt, az lesz. Ha jó döntést hoz – jó körülmények, jó anyagi helyzet a következmény. Ha rosszak a döntései, rosszabb a helyzete is. Sok ember döntésének együttese határozza meg az állam működését.

Best of Nyár fotópályázat - díjátadó

2011. November. 14. , by Szerkesztőség
Felkerültek a díjátadó képei!

Eredményhirdetés

2011. November. 03. , by Szerkesztőség

Kedves Barátaink!
A "Best of Nyár" fotópályázat lezárult. A pályaművek közül 2011. október 30. éjfélig

Telek Júlia: BORNAPOK

című alkotása kapta a legtöbb lájkot, így Júlia nyerte a pályázat FŐDÍJÁT, a fényképezőgépet. Gratulálunk!

Best of Nyár fotópályázat - beérkezett képek

2011. October. 26. , by Szerkesztőség

bestofnyar-osszes_small

Ezek a képek érkeztek a pályázatra, szavazhattok rájuk 30-ig a facebook oldalunkon!

http://www.facebook.com/TiniVagyok

Tinivagyok matricák

2011. October. 06. , by dr. Klujber Valéria

Elkészültek a matricáink!

Szerkesztőségi megbeszélés

2011. September. 28. , by Szerkesztőség

TiniMatricaSzeptember végén megtartottuk a megbeszélést, szerintem ez volt a legsikeresebb. Sok mindenről szó volt, bár nem tudott mindenki eljönni.Mostantól minden napra tervezünk új anyagot. Igyekszünk jól alakítani a facebook oldalunkat is.

Küldjetek nyári képet a fotópályázatunkra, a részleteket megtaláljátok a főoldalon! A legjobban természetesen felkerülnek az oldalra is. Nyerjétek meg a fényképezőgépet!

Írjatok, kérdezzetek! Várjuk.

"Best of nyár" fotópályázat

2011. September. 16. , by Szerkesztőség

„Best of nyár” címmel fotó-pályázatot hirdet a www.tinivagyok.hu portál. A http://www.facebook.com/TiniVagyok oldalra feltöltött képek közül az oldal látogatói és a szerkesztők választják ki a szerintük legjobbakat.

Elindult az oldal, elkezdődött a suli

2011. September. 14. , by Szerkesztőség

TinimegbeszlsElindult az oldal, elkezdődött a suli. Most jobb, ha egy kicsit a tanulásra koncentráltok. Amúgy mi nem pihenünk. Hamarosan megtartjuk a III. szerkesztőségi megbeszélést, igyekszünk megbeszélni az első tapasztalatokat. Olvassatok rendszeresen, hiszen minden napra tervezünk új anyagot.Küldjetek nyári képet a fotópályázatunkra, a részleteket megtaláljátok a főoldalon – hamarosan!

szerkesztőség