„Hogy jöjjek össze a fiúval aki tetszik?”
2020. dec. 7., Nagy Krisztina

Talán ez az egyik téma, ami a leginkább foglalkoztatja a lányokat tinédzser korban. Megpróbálunk Wandarral közösen összeszedni néhány dolgot,hogyan lehet a fiú tudtára adni, hogy tetszik neked.

Mindenekelőtt azt ajánlom, aki még nem tette volna meg, olvassa el ezt a cikkünket, ami arról szól, hogy szerintünk miért felesleges 16 éves kor alatt pasizni.
Na de ha mégis úgy döntesz, hogy csak kezdeni kéne már valamit „szíved választottjával”, akkor íme a mi véleményünk, hogy mik a lehetőségek erre az esetre.

Én szigorúan ahhoz tartanám magam, hogy egy fiú után sem kell futni. Az addig rendben, hogy jelzed neki a szimpátiádat, na de nehogy már neked kelljen őt fölszedni! Lehet azt mondani, hogy maradi vagyok, és a mai világ nem ilyen, de könyörgöm, egy férfiben legyen már annyi tartás, hogy ha kellek neki, „összeszedi magát”, és bizony lép. Ha meg ennyit sem érek meg neki, hát csókolom… És ehhez hozzá kell tennem, hogy ilyen hozzáállással sem maradtam magányos. :P

Igazából a csókos cikkhez tudnám hasonlítani ezt a dolgot, mert szerintem normális esetben az ismerkedés is úgy megy, hogyha két ember szimpatikus egymásnak, azok előbb vagy utóbb úgyis elkezdenek beszélgetni. Csak a média nyomatja az embereknek, hogy van mindenféle „titkos praktika” amikkel fel lehet kelteni az alany érdeklődését. Pedig ha két ember között megvan az a bizonyos „szikra”, akkor az égvilágon semmi trükkre nincs szükség, egyszerűen rájönnek, hogy jól érzik magukat egymással és kész. Ha már elkezdődik a nagy „kommandózás”, akkor az ember nem is magát adja, aztán csak idő elteltével fog kiderülni, hogy mi is a nagy helyzet. Ezért is butaság szerintünk a „Hogyan kelthetem fel egy pasi érdeklődését?” és hasonló kérdések, hiszen ha a puszta léted, a kisugárzásod nem keltette fel az érdeklődését, akkor mégis mit szeretnél? Változtatni a helyzeten? De akkor már nem is önmagadat adod. Remélem érhető, hogy mire akarok ezzel kilyukadni… Persze ha nem vagy megelégedve magaddal, az megint más tészta, de akkor is előbb "magaddal kell jóban lenned" és csak utána elkezdeni pasizással foglalkozni.

Na de ha úgy érzed, hogy csak nem mer odamenni hozzád (amiről már feljebb kifejtettem a véleményem), akkor itt van néhány tipp, hogy milyen jelzésekkel bátoríthatod:
- kedvesen mosolyogsz rá (bár mondjuk jobb esetben alap, hogy nem nézel morcosan arra, aki tetszik neked) 
- oda mész hozzá beszélgetni (nem kell nyomulni!) 
- az internet adta lehetőségek tárháza végtelen (bár meg kell hagyni, nem tartjuk a legjobb ötletnek ha neten kezded el becserkészni az imádottadat, mert bár kényelmes, de eléggé megmutatja, hogy bizony éretlen vagy még a pasizáshoz, ha személyesen beszélgetni sem mersz vele) 
- a szokásos „megkérem a barátnőmet/barátomat hogy említse meg neki, hogy egész véletlenül tetszik nekem” sztori

És hogy honnan tudod, hogy a kiszemeltnek tetszel-e?
Kedvesen viselkedik veled, megértitek egymást, jól érzitek magatokat egymással, és még ezer meg ezer pozitív tulajdonság. Persze, ez mind igaz a barátságokra is, de úgyis érezni fogod, hogy ebből több lesz-e vagy sem. Lehetne itt írni bármilyen frappáns körmondatokat oldalakon keresztül, de ezt az ember egyszerűen érzi! Lehet, hogy el kell hozzá kicsit csöndesedni magunkban, ami nem könnyű, de attól még nem lehetetlen.
Ha meg a srác teljesen közömbös marad még ezek után a dolgok után is, elég egyértelmű a helyzet: hagyni kell a csudába.

Ez megint csak a mi saját véleményünk, ha beírod a keresőbe a kérdésed, biztos találsz több száz másmilyen vagy éppen teljesen ellenkező véleményt.

Lehet választani! ;)