» Test

Androidos menszesz-naptár és még sok más is

2013. April. 04. , by Dr. Klujber Valéria

Az okostelefonok világában egyre nagyobb teret nyernek az egészségügyi mobilalkalmazások. Mi is készítettünk egyet, AndroiDieta címmel, ami az egészséges táplálkozásodat segíti. Most lányoknak ajánlunk egy menszesz-naptár ingyenes alkalmazást.

nagy

A magyar nyelvű, az App Store-ból  és a Google Play-ről ingyen letölthető alkalmazás elegáns és nőies, ráadásul jóval több egy menstruációs naptárnál. Három összefüggő, de külön-külön is használható funkcióval bír: menstruációs naptár, nőgyógyászati tárgyú emlékeztetők és a testsúly nyomon követése.


Naptár

A menstruációs naptár segítségével nyomon-követheted a ciklusod, a menszesz várható idejét, de akár a peteérés várható időpontját is, ha szabályos a ciklusod. A menstruációs ciklussal, menstruációs tünetekkel és fogamzásgátló módszerekkel kapcsolatos megbízható, hiteles orvosi információkhoz, illetve cikkekhez is hozzájuthattok.

Emlékeztetők

A beépített emlékeztetőket mindössze egyszer kell beállítanod, az alkalmazás ezt követően automatikusan ütemezi azokat.

Valós súly

Az alkalmazásban van a rögzített testsúly-adatokból számolt valós súly értékeket mutató diagram, mely a súlyváltozásod trendjét is mutatja. A magasságod felvitelével a BMI-det is ellenőrizheted.

Az alkalmazás a Magyarországon forgalomban lévő összes fogamzásgátló tabletta adatbázisát tartalmazza, mely rendszeresen, online frissül.

Az Androidos verzió letölthető itt:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.pharmapromo.holgynaptar

Hozzászólások (2)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.