AndroiDiéta
Androidos menszesz-naptár és még sok más is
Apr 4, 2013, Dr. Klujber Valéria

Az okostelefonok világában egyre nagyobb teret nyernek az egészségügyi mobilalkalmazások. Mi is készítettünk egyet, AndroiDieta címmel, ami az egészséges táplálkozásodat segíti. Most lányoknak ajánlunk egy menszesz-naptár ingyenes alkalmazást.

A magyar nyelvű, az App Store-ból  és a Google Play-ről ingyen letölthető alkalmazás elegáns és nőies, ráadásul jóval több egy menstruációs naptárnál. Három összefüggő, de külön-külön is használható funkcióval bír: menstruációs naptár, nőgyógyászati tárgyú emlékeztetők és a testsúly nyomon követése.


Naptár

A menstruációs naptár segítségével nyomon-követheted a ciklusod, a menszesz várható idejét, de akár a peteérés várható időpontját is, ha szabályos a ciklusod. A menstruációs ciklussal, menstruációs tünetekkel és fogamzásgátló módszerekkel kapcsolatos megbízható, hiteles orvosi információkhoz, illetve cikkekhez is hozzájuthattok.

Emlékeztetők

A beépített emlékeztetőket mindössze egyszer kell beállítanod, az alkalmazás ezt követően automatikusan ütemezi azokat.

Valós súly

Az alkalmazásban van a rögzített testsúly-adatokból számolt valós súly értékeket mutató diagram, mely a súlyváltozásod trendjét is mutatja. A magasságod felvitelével a BMI-det is ellenőrizheted.

Az alkalmazás a Magyarországon forgalomban lévő összes fogamzásgátló tabletta adatbázisát tartalmazza, mely rendszeresen, online frissül.

Az Androidos verzió letölthető itt:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.pharmapromo.holgynaptar

Kérjük értékeld a cikket:
Hozzászólások (2)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Bejelentkezés
daniel_admin
Oct 14, 2013, 12:00:00 AM
|
Válasz
Kedves Mimi! Az androidos verzió letölthető innen: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.pharmapromo.holgynaptar
dream
Oct 8, 2013, 12:00:00 AM
|
Válasz
Mi a neve a google playen?