AndroiDiéta
Nagy Sportágválasztó
2017. máj. 12., www.sportagvalaszto.hu

Már huszadik alkalommal, május 26-27-én Budapesten. Gyere el, ingyenes!

A Nagy Sportágválasztó a fővárosban május 26-27-én várja az érdeklődőket összesen 100 sportágat felvonultatva, olimpiai közönségtalálkozóval és egyéb látványos programokkal a X. kerületi Merkapt Sportközpontban.

A jubileumi XX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a nagyközönség olimpikonokal, világ és Európa-bajnok sportolókkal találkozhat, akikkel lehetőség lesz a közös beszélgetésre, fénykép készítésére.
Budapesti helyszín:
Merkapt Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/AA rendezvény honlapjáról:

1. Egyedülállóan sok sportág kipróbálásának lehetősége egy helyszínen, szakemberek, edzők közreműködésével. Azonnali tájékoztatás, hogy hol lehet gyakorolni az adott sportágat.

2. Bár nem elsődleges célunk a tehetségkutatás, az edzői jelenlét az egyes sportágaknál azt is lehetővé teszi, hogy a szakértő szemek észrevegyék, ha egy-egy kivételes tehetség megcsillan.

3. Olimpikonok, élsportolók jelenléte, aktív közreműködése az egyes sportágaknál. A neves sportszemélyiségekkel nem csak találkozásra, beszélgetésre, de együttsportolásra is lehetőség nyílik.

4. Különleges, Magyarországon kevésbé ismert sportágak kipróbálási lehetősége:krav-maga, kettlebell, korfball, floorball, skimboard, sepaktrakraw, lábtoll-labda, jodo, iaido, lacrosse...stb.

5. A rendezvény témája, célja, valamint a megjelenő érdekes sportágak, élsportolók, olimpikonok, médiaszemélyiségek, „sztárok" bevonása miatt nem csak a sportot, az egészséges életmódot fontosnak tartó rétegek számára lehet érdekes, hanem azok számára is vonzerővel bír, olyan rétegeket is megmozgathat, akik egy „csak" egészségvédelemmel kapcsolatos rendezvényt esetleg nem látogatnak meg, de ebben a miliőben erre a témára is befogadóvá válnak.

Próbáld ki magad!