AndroiDiéta
Egy újabb sor okosság az alkoholról
2015. szept. 25., Porcsalmy Zsófia

Tudom, tudom, teli van az internet ehhez hasonló témákkal, mi is többet tettünk már közzé/írtunk, a szüleitek is folyton ezt mantrázzák, de kérlek, tényleg figyeljetek oda!

Alapból, szerintem nem attól buli a buli, hogy ki mennyit iszik, és mennyire részegedik le. Nem azt mondom, hogy ne igyunk, mert tudom, hogy azt fölöslegesen mondanám, de...
Én a legtöbb esetben nem is iszom, és jé, úgyis képes vagyok jól érezni magam. Táncolni, énekelni, bulizni. Szerintem, és barátnőim szerint is hülyeség, és sz*r kifogás, hogy azért nem tud táncolni valaki, mert nem ivott még eleget. Oké, lehet, hogy valaki gátlásosabb, de... na már!
Igen, lehet inni. De fontos, hogy ne keverjük. Ha elkezdtél sörözni, akkor ne pálinkával folytasd, vagy viszki-kólával, de ha vodka-narancsoztál, azt sem tanácsos sörrel öblíteni.
És ha már kocsmatúrára indultok, mindenképp egyél előtte. De mondjuk ne salátácskát, hanem valami tartalmasabb kaját. Kolbász, szalonna... ;) Vagy rántotta. Spagetti. Legyetek kreatívak. :-) És ha már menet közben érzitek magatokat, akkor egy BurgerKingbe, vagy KFC, vagy bármi ilyen gyorsba be lehet ugrani... :-) Vagy egy kis gyros... ;)
És igyatok! Nem, most nem az alkoholra gondoltam, hanem „rendes" folyadékra. Mint például víz. Vagy valami nem túl cukrosat. Táncolás közben úgyis szükség van rá, hogy ne száradjunk ki. ;)

Ha úgy érzitek, hogy mégis többet ittatok a kelleténél, akkor semmi esetre se menjetek haza egyedül!
Vagy hívjatok egy taxit, vagy aludjatok ott az egyik barátnőnél/barátnál (nem, akit a buliban megismertél nem játszik...), vagy kísértessétek haza magatokat (szintén, nem olyannal, akit akkor ismertél meg!)

Érezzétek jól magatokat, de csak ésszel! :-)
Ha van jó ötletetek, ti mit szoktatok csinálni, akkor írjátok meg nekünk a fórumra! :-)