» Kapcsolatok

Milák Kristóf

2017. August. 03. , by 24.hu

Született: 2000.02.20. Budapest. Érdemes lesz megjegyezni

milakkristofKeveset tudunk önről, azon kívül, hogy lesokkolta a világot a medencében. Hol nőtt fel?

Tárnokon. Mindig is ott laktunk, amikor megszülettem, a szüleim Budapestről azonnal oda költöztek.

Más sportág nem érdekelte, mindig is úszott?

Komolyabb próbálkozásom más sportágban nem volt. Focizni szerettek volna beadni óvodában, de az nem igazán az én sportom.

Néhány évvel később, élete első felnőtt világversenyén kiment a Duna Arénába, kiintegetett az alsó hangon is tizenkétezer magyar szurkolónak, és mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne, odaállt háromszor a szám és a sportág szupersztárjai ellen. Mindig ilyen higgadt?

Szerencsém van abban, hogy ilyen a személyiségem. A versenyen kizárólag magamra koncentrálok, nem érdekel más, kizárok mindenkit a fejemből.

Korosztályának zöme jelen esetben a telefonját markolná és a Facebook-üzeneteit, az Instagramra posztolt képeire érkezett reakciókat várná. 

Nem vonz ez a világ, meg időm sincs nagyon rá. Nem így gyűjtöm a lájkokat. Most rengetegen üzentek ezt-azt, ezresével jönnek a lájkok, de én az ilyeneket kizárom az életemből, egyszerűen nem foglalkozom velük.

Honnan hozza ezt az önbizalmat, ezt a mentalitást? Otthonról? A gyerekkorából? 

Szüleimnek köszönhetek mindent, sokat támogattak. Édesanyám nagyjából harminc éve ápolóként dolgozik a Kékgolyó utcai Országos Onkológiai Intézetben, édesapám most vagyonőr. Sok áldozatot hoztak értem. Tárnokon nincs uszoda, Érden is csak 2013 óta, ezért kezdetben édesanyám naponta kétszer ingázott velem Tárnok és Százhalombatta között, hogy edzésre járhassak. Hajnalban és délután is vitt.

Az egész interjút elolvashatod itt:

http://24.hu/sport/2017/07/31/milak-kristof-sokat-bantottak-de-nem-tudtak-megtorni/

A kép forrása: Kovács Tamás MTI

Hozzászólások (0)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.