Hölgyeim és Uraim!
2014. aug. 8., Lina Folk

Egy rövid beszéd Linától, az ő sajátos stílusában hölgyek és urak számára. Olvassátok el.

---TAPS---
Hölgyeim és Uraim! Köszönettel tartozom Önöknek, mivel várakozáson felül teljesítettek az elmúlt időszakban. Szinte elakad a lélegzetem, ahogyan az Önök változásáról beszélek. Elérzékenyültem, zavartan keresem a szavakat. A több évszázados utunk végére érkeztünk, ahol büszkén felállva megtapsolhatjuk önmagunkat. Megcsináltuk Hölgyeim és Uraim! De engedjék meg, hogy külön figyelmet szenteljek mindkét nem képviselőinek, hiszen külön-külön, mégis összefogva érték el ezt az utópisztikus állapotot.

Tehát, mélyen tisztelt Hölgyeim!

Egyszerűen fantasztikus, hogy ötvözni tudják a külső és belső szépséget. Elsajátították a sminkelés misztikus tudományát. Végre nem marad abba az alapozó az álluk vonalában, és nem használnak vörös rúzst cserepes ajkakon. Sokaknál elképesztő a változás, mivel használnak sminket, arclemosót és arckrémet. Meg kell említenem az ízléstelen ruhák, kinyúlt tréningnadrágok és zsíros hajcsomók hiányát is. Lenyűgöző! De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy végre kihúzzák magukat, és nem látni egyetlen görnyedt, önbizalomhiányos lányt sem. Szeretik a testüket! Megtanulták megbecsülni önmagukat és végre elvárják a körülöttük lévőktől is a tiszteletet! Úgy járnak az utcán, hogy tisztában vannak női mivoltukkal. Kibontakoztak, rátaláltak az egyéniségükre! Micsoda színek, izgalmas személyiségek, művészeti alkotások, üzleti ötletek! Hölgyeim, igazán felnézek önökre, mert megszabadultak a félelemtől és elnyomástól is. Nem uralkodnak Önök felett sem a férfiak, sem a társadalmi elvárások. Önök szabad akaratukból viselkednek nőies nőként, nem a bántalmazástól és lelki megfélemlítésből eredően. Sokkal jobb érzés megbecsült nőnek lenni, igaz? Mennyivel jobb nőiesen gyengének maradni, és nem felhúzni a macsó-nadrágot! Hölgyeim büszkék vagyok Önökre a felelősségteljes döntéseik miatt is! Mert nem futnak többé az egyik férfi karjából a másikéba, nem gyilkolnak gyermekeket, képesek az önfeláldozásra és a szeretetteljes törődésre. Tanácsadók, bölcsek, kívánatosak! Hölgyek, önök a legszexibb teremtmények az egész földkerekségen, és ezt végre a helyén tudják használni! Valamint nem pletykálnak, nem döfnek tőrt egymás hátába, hűségesek és legfőképpen nem hiúak. Hölgyeim, a mai napon mindannyian megérdemelnek egy hatalmas tapsot! Önök változtattak, Önök igazi nővé váltak! Legyenek büszkék rá!

Mélyen tisztelt Uraim!

Önök az egyenlet cseppet sem elhanyagolható másik fele. Nem csak arra vagyok büszke, hogy ismerhetem Önöket, hanem arra is, hogy lélegzetelállító módon változtattak a világon! Önök elérték az elérhetetlent! Uraim, Önök elhagyták a szandál-zoknit, a susogós nadrágot, használnak dezodort és after shave-t. Se nem túl piperkőcök, se nem slamposak, de legfőképpen odafigyelnek az öltözködésre és jól ápoltságra. Uraim, könnyes szemmel említem meg, hogy a körmeik is ápoltak! Hallják a jóleső sóhajtást a Hölgyek között? Van mire büszkének lenniük! Önök megerősödtek. Megtanulták, hogy az agresszív, macsó férfi csak nyomort hoz, az erős férfi pedig biztonságot. Önök megtanulták, hogy erősnek lenni nem egyenlő a gyengeség hiányával. Lovagiasak, hiszen kinyitják az ajtót a Hölgyek előtt, virágot hoznak, rendelnek az étteremben, hazakísérik a Hölgyeket. Önfeláldozóak, és védelmezőek. Nem fényképezik magukat a tükörben. Uraim, sokkal jobb kezdeményezni, igaz? Megtanulták tisztelni önmagukat és a Hölgyeket is. Önök hűségesek és gondoskodóak, a Nőt pedig tisztelik minden Hölgyben, legyen az idős vagy fiatal. Tiszta a beszédük, egyenes a tekintetük. Valamint egészséges az Önök között folyó versengés, ahol nem megnyomorítják, hanem felemelik egymást. Van önkontrolljuk, és nem hallgatnak a feminista elnyomásra! Uraim, nem találom a szavakat, amikor arról beszélek, hogy Önök felelőséget vállalnak a tetteikért és nem futnak el gyáván! Képesek az érzelmekre, és dolgoznak! Nincs Önök között egyetlen egy sem, akit a felesége tart el. Uraim, ez hatalmas előrelépés! Önök csodálatos édesapák, nagylelkű szeretők, üzletemberek, vezetők, szolgálók, példaképek! Uraim, Önök a szuperhősök, akikről a mesék szólnak. Védelmező, önbizalommal teli, intelligens, okos és szerető férfiak. Uraim, Önök is megérdemlik a vastapsot! Soha ilyen generáció még nem élt a Földön. Fejemet meghajtva állok Önök előtt.
Hölgyeim és Uraim! Köszönöm, hogy meghallgattak és sok szerencsét kívánok, hogy a fentebb említett jó szokásaik ne megkopjanak, hanem csiszolódjanak az idő múlásával! Köszönöm!
---TAPS---