» Kapcsolatok

Balázsnak hívják 2. – A fiúknak se könnyebb, sőt!

2018. February. 06. , by Kiss Évi

Na és a fiúk? Akár hiszitek akár nem, egy cseppet sem könnyebb a helyzetük, főleg a mai srácoknak.

pici3


Egyfelől bennük van egy nagy adag megfelelési és teljesítménykényszer, megy a hatalmi játszma az Alfa hím szerepért. A leosztások, a sorrend hamar kialakul a skatulyából kimászni pedig egyre nehezebb. Egy-két balul elsült húzás, halk alig érthető motyogás,  fehér térdzokni (szandállal) – csak egyszer is elég felvenni - és máris ott csüng rajtuk a „lúzer” címke.

De akkor ki jön be a csajoknak? Milyen férfi kelti fel általában a nő érdeklődését?
Röviden és tömören, aki domináns. Azaz magabiztos, határozott fellépésű, intelligens, igényes, van benne némi megfejthetetlenség, ugyanakkor humoros, társasági ember, nem antiszoc, van stílusa, egyénisége és semmiképp sem lúzer. Pontosan tudja, mit akar, és általában el is éri céljait.

Mit vár el valójában egy férfi a nőtől?
A külsőségeket nyilván nem tudjuk – nem is kell – félretenni, de higgyétek el sokkal fontosabb, ha egy nő képes társa lenni, odafigyelni az igényeire, gondoskodni róla, szeretettel, melegséggel körbevenni, elismerően felnézni rá.

Mindkét félre igaz, hogy nem a „nagy Őt” kell megtalálni, hanem nekünk kell meg tanulni a nagy Ő-vé válni!  Ehhez azonban az elején mindenképp kell az a bizonyos szikra és „egymásra találás”, különben viszonzatlan, egyoldalú marad az érzés. Sokan sajnos  beleesnek abba a hibába is, hogy minden észérv ellenére sem képesek továbblépni és hónapokig, rosszabb esetben évekig kínozni magukat, hogy nem feleltek meg, holott korántsem erről van szó…

Hozzászólások (0)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.