» Jövő

Újrapapír-füzetet a Humusztól

2014. April. 02. , by humusz.hu

Ha környezettudatos akarsz lenni, beszéld rá iskoládat, hogy rendeljetek újrapapír-füzeteket. Olcsó, környezetbarát és szerintem jól is néz ki.

Íme a felhívás:
„Ismét rendelhetőek a Humusz újrapapír füzetei. Az előző évekhez képest új borítóval tervezett, 64 oldalas (32 lapos) standard iskolai füzetek A/5-ös méretben, négyzethálós változatban szerezhetőek be. A füzetek hátsó borítóján papírtakarékossággal kapcsolatos tanácsok szerepelnek.
Kedves Pedagógusok és Környezeti nevelők!

Az előzetes igények alapján, a Humusz az idei évben vállalja az iskolai újrapapír füzetek nyomdai legyártatását. Annak érdekében, hogy a füzet előállítási költsége minél alacsonyabb legyen (a magasabb példányszámnak köszönhetően), együttműködő partnereket keresünk iskolák, civil szervezetek körében. Vállaljuk, hogy összegyűjtjük az érdeklődők igényeit, valamint megszervezzük a füzet kiadását és terjesztését."

Így néz ki a füzet:

pici„A Humusz, a diákok egészségének megőrzése, a környezet védelme, valamint a környezeti nevelés szempontjából kiemelkedően fontosnak tartja a természetes alapanyagból, ill. másodnyersanyagból készült iskolaszerek használatát. Szükséges, hogy a szelektív hulladékgyűjtés térhódítása mellett, a másodnyersanyagból készült termékek használata is elterjedjen. Egyfelől, mert csak így van értelme a szelektálásnak, másfelől pedig a szemléletformáló hatás miatt.

Ajánlat újrapapír füzet megrendeléséhez 

Megnevezés maximális db ár
A5-ös méretű, 32 lapos, négyzetrácsos 150 Ft• A füzet kinyomatását a fenti maximált áron csak akkor vállaljuk, ha az összes megrendelőtől legalább 2.000 példányra érkezik megrendelés a Humuszhoz. Amennyiben nagyobb mennyiséget sikerül megrendelni, a füzetek ára csökkenhet (amit a második részlet befizetésekor figyelembe veszünk. (2000pld meghaladó rendelés esetén, ez az ár csökken: a füzet ára 3000 pld-nál 135 Ft /db, 4000pld-nál pedig 125 Ft /db lenne.)

Egy megrendelőtől elfogadható legkisebb megrendelhető mennyiség: összesen 300 db, (aki ennél kisebb mennyiséget szeretne megrendelni, kérjük fogjon össze más iskolákkal, vagy vonja be a helyi pedagógiai szolgáltatót vagy a helyi önkormányzatot).

A rendelés feltétele egy előzetes online regisztráció, melynek kitöltése után felvesszük a jelentkezőkkel a kapcsolatot, és megküldjük számukra az rendeléshez szükséges nyomtatványt.

Előzetes regisztráció az újrapapír füzetek megvásárlásához ITT!

A regisztrációra 2014. március 7. - április 30. között van lehetőség." 

Hozzászólások (0)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.