» Jövő

Csatlakozz!

2018. May. 16. , by http://www.nfft.hu/fenntarthato-fejlodesi-hetrol

Európai fenntarthatósági hét

Az európai országok egy részében (pl. Franciaország, Németország) nemzeti szinten már komoly hagyományokkal bíró Fenntarthatósági Hét 2015-ben vált egy olyan egész Európát érintő kezdeményezéssé (European Sustainable Development Week), mely célja minél több fenntarthatósággal kapcsolatos szervezet, tevékenység, kezdeményezés bemutatása a széles közvéleménynek, így az emberek nem csak száraz tudományos tényeken keresztül szembesülnek fenntarthatósági kérdésekkel, hanem közösségükön keresztül maguk is részesei lesznek.

A kezdeményezés támogatója az Európai Fenntartható Fejlődési Hálózat (European Sustainable Development Network), a hazai koordinációs központja pedig a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (Bővebben: http://www.esdw.eu/).

A fenntarthatósági hét keretein belül tudományos konferenciáktól kezdve a családi programokig sokféle esemény kerül megrendezésre szerte Európában.

A fenntarthatósági hét hazai szervezőjeként az NFFT gyűjti össze és teszi közzé honlapján a jelentkező szervezeteket és programokat, így érdeklődőként is érdemes figyelni június első hetében milyen fenntarthatósági programok kerülnek megrendezésre országszerte.

A résztvevő programok egész Európában segítik a 17 fő cél megvalósulását, melyről bővebb információk az alábbi linkeken érhetőek el magyar nyelven: http://www.nfft.hu/sdg .

Jelentkezzen résztvevőként az alábbi linken: http://www.nfft.hu/jelentkezesi-lap

fenntarthatosag2További információk:

http://www.nfft.hu/terkep


fenntarthatosag3

Hozzászólások (0)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.