» Jövő

Te miben vagy jó?

2017. September. 11. , by http://www.lafemme.hu/tehetseg/1915_adni_kapni_visszaadni

50 tehetséges magyar fiatal

„Az 50 tehetséges magyar fiatal program harmadik évadát tavaly ősszel hirdettük meg. Jelölni és jelentkezni is lehetett online felületeinken, amelyre elképesztően sok, 1034 fiatal pályázata érkezett be a határidő lejártáig. Tizen- és huszonéves hölgyek és urak, megannyi tehetségterület képviselői. Az ország szinte minden részéről érkeztek pályázatok: nagyvárosokból, kistelepülésekről, hátrányos helyzetű régiókból, sőt a határon túlról is, igazolva, hogy kiemelkedő tehetségeket bárhol találhatunk. 

A pályázatok több körös előválogatását követően a végső értékelési szakaszba jutott nyolcvan fiatalt a zsűri egy erre a célra létrehozott online rendszerben egyenként is értékelte. A zsűritagok egymástól függetlenül, külön-külön ismerték meg és rangsorolták a pályázatokat. Az egyénenkénti értékeléseket összesítve pedig kialakult a végső sorrend, a programba jutó ötven fiatal. 

Idén újra ifjú tehetségek százai kerültek látókörünkbe, akik közül biztosan a leginkább érdemesek kaptak lehetőséget arra, hogy részt vegyenek az 50 tehetséges magyar fiatal idei mentorprogramjában. 24 ifjú hölgy és 26 fiatalember. Ismerjék meg őket!”

A fiatal tehetségeket a honlapon vagy a facebook-oldalon is megismerheted.

50tehetsegesmagyarfiatal2



https://www.facebook.com/tehetseg/

Hozzászólások (0)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.