Veet CipőMánia & rekavago - Veet Blogger-pályázat
2013. jún. 27., Külső forrás

A szép lábhoz szép cipő dukál. Ezt vallja az otthoni szőrtelenítés szakértője, a Veet is, így a hazai divatszakma egyik legjobbjával, Vágó Rékával összefogott, hogy a szép lábak és cipők iránti szenvedélyét bárki átélhesse. Az összefogás eredményeként éltre hívták a Veet CipőMánia elnevezésű projektet.

A Veet CipőMánia egy olyan Facebook alkalmazás, mely során bárki belebújhat egy vérbeli cipőtervező bőrébe, kedvére válogathat az alapanyagok és formák közt, legyen szó a legkülönbözőbb vadító állatmintákról, bűbájos virág-pillangó motívumokról, vagy akár olyan cipőkiegészítőkről, mint a fémszegecsek, masnik, virágok vagy kristályok. Minden, amit a szép, selymesen sima lábakhoz el tudunk képzelni.

A Veet magyarországi Facebook oldalán keresztül, az alábbi linken érhető el a Veet CipőMánia:
https://www.facebook.com/veethungary
https://apps.facebook.com/veet-cipomania/

A Veet Cipőmánia alkalmazás segítségével most könnyedén megtervezhetjük álomcipőnket, és ha a közönségnek és Vágó Rékának is az általunk tervezett cipő tetszik a legjobban, akkor az álomcipő valósággá válik, hiszen azt Vágó Réka elkészíti a szerencsés nyertesnek.

A második és harmadik legnépszerűbb „álomcipő-tervező” is nagyszerű nyereményekben részesül. A Veet CipőMánia számos tippet tartogat számunkra, bevezet minket a professzionális otthoni szőrtelenítés rejtelmeibe, valamint számos divattanácsot is kapunk Vágó Rékától.

A szép cipőhöz szép, selymesen sima bőr dukál

A Veet® szakértelmének köszönhetően bárki számára elérhető a csodálatosan szép és sima bőr. A rendkívül egyszerűen használható Veet® EasyWax™ Elektromos gyantázó készlet segítségével a szépségszalonokban megszokott professzionizmust varázsolhatjuk otthonunkba. Professzionális összetevőinek köszönhetően a gyökerénél távolítja el a szőrszálakat, és már 2 mm hosszúságú szőrszálakon is hatékony, így akár 4 héten át élvezhetjük a simaságot. Mostantól már érzékeny bőrtípusra kifejlesztett utántöltővel is kapható!

www.reckittbenckiser.com

A rekavagoról:
Vágó Réka, a 2005-ben alapított rekavago márka tervezője gyermekkora óta a művészek kreatív világát színesíti. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet végzett versenytáncos korábban szerzett tapasztalatait és kreativitását ötvözve választotta a cipőkészítést szakmájának. A London College of Fashion-t is megjárt művésznő fiatalos és kozmopolita látás-módjával Magyarország legfontosabb cipődesignerévé vált. Vágó Réka olyan márkát alkotott, mely nőies, elegáns és kényelmével tökéletesen kiszolgálja viselőjét. A rekavago cipők értéke, hogy a lábbeliket viselő hölgyeknek nem kell lemondaniuk a kényelemről egy szexis cipő miatt.

A kizárólag minőségi anyagokból gyártott termékek a városi nőkről kialakult képnek adóznak: a hölgyek, akik a legextrémebb helyzetben is szépek és csinosak akarnak maradni. A rekavago cipők és táskák viselése pontosan ennek az elvárásnak felel meg hordható magasságú cipősarkaival, megbízható kialakításával. A lábbelik és a táskák a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő bőrökből készülnek, melyek mindig követik a legfrissebb divatirányzatokat. A rekavago márka pontosan azt nyújtja, amit egy tökéletes cipőtől várunk: kényelmet, minőséget és szépséget egyszerre.

http://www.rekavago.com/Hasonló blog-bejegyzéseddel indulhatsz a Veet blogger pályázatán!

Egy olyan bloggert keresünk, aki szívesen tesztelné a Veet termékeit, és egy éven át rendszeresen írna róluk illetve a hozzájuk kapcsolódó témákról saját blogján kívül a Veet hivatalos Facebook oldalán is.

A Veet Blogger-pályázatra várjuk jelentkezésed, ha
- elmúltál 18 éves,
- érdekelnek a szépségápolással kapcsolatos témák, 
- szívesen és jól írsz,
- rendszeresen blogolsz.
A jelentkezéshez a következőket várjuk Tőled:

- a mellékelt jelentkezési lap kitöltése,
- minimum egy, 2013. június 1. után megjelent Veet-tel kapcsolatos blog-bejegyzés beküldése.

A Veet a pályázathoz kapcsolódó blog-bejegyzések elkészítéséhez kérésre egy alkalommal termékcsomagot biztosít, amelyet 2013. július 1-jéig igényelhetők  Telek Dóránál a d.telek@well.hu e-mail címen vagy a 350-7390/106-os telefonszámon.

A kiválasztott blogger feladata lesz a Veet hivatalos Facebook oldalán heti minimum egy alkalommal posztokat készíteni. A Veet Blogger-pályázat egy éven keresztül Veet termékcsomag-támogatásban részesül.

A pályázatokat a d.telek@well.hu e-mail címen várjuk 2013. július 15. (hétfő) éjfélig. A nyertest 2013. július 22-ig értesítjük.

Az Veet Blogger-pályázat elbírálási szempontjai, a bejegyzés:
- információ-tartalma és hitelessége,
- kreativitása,
- nyelvi stílusa és nyelvhelyessége.

Várjuk jelentkezésed! Ha további információra van szükséged, kérlek, keresd Telek Dórát, a d.telek@well.hu e-mail címen vagy a 350-7390/106-os telefonszámon elérhetőségeken!