» Szabadidő

Tavasz-várás

2016. March. 16. , by Dr. Klujber Valéria

Talán most már tényleg tavasz lesz.

Amikor korábban szavazást indítottunk arról, hogy melyik a kedvenc évszakotok, akkor legtöbben a nyarat választottátok. Ez érthető is, főleg amíg az ember iskolába, egyetemre jár, hiszen ilyenkor érzi magát szabadnak. Igaz, hogy a szabadságot is "nyaralni" vesszük ki, de nekem mégis a tavasz a kedvencem.
Ha beszéltetek olyannal, aki nem négy évszakos helyen lakik, vagy esetleg éltetek valamennyi időt ilyen területen, akkor könnyebb ráérezni, hogy a tavasz az az évszak, ami az újrakezdés. Az a körfordás, ami a természet rendjében érezhető, tulajdonképpen az egész világ működésén látszik. Minden dolog, valóság megszületik - él - elmúlik. Ez a REND lényege. Érdemes ezzel nagyon korán szembesülni, elfogadni. A legvidámabb dolog ebből természetesen az ÚJRAKEZDÉS!
Ne vesztegessétek az értékes időt! Bár most úgy tűnik, hogy szinte végtelen sok van belőle, de ahogy az ember öregszik, a múlása egyre gyorsabbnak tűnik és mindinkább érezzük, hogy vége is lehet egyszer. Osszátok be jól! Minden nap tegyetek valami hasznosat, jót! Hogy visszatekintve azt mondhassátok: ez az év is jól telt, sok minden történt, sok mindent csináltam!

2014tavasz320

Hozzászólások (0)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.