» Szabadidő

Állatkertek Éjszakája

2017. August. 25. , by Szerkesztőség

Hatodik alkalommal rendezik meg az eseményt, amelyhez idén 12 állatkert csatlakozott országszerte.

A résztvevő intézmények a következők:

Budakeszin:  - a Budakeszi Vadaspark
Budapesten:  - a Fővárosi Állat- és Növénykert és  - a Tropicarium (Campona)
Debrecenben:  - a Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje
Győrött:  - a Xantus János Állatkert
Jászberényben:  - a Jászberényi Állat- és Növénykert
Kecskeméten:  - a Kecskeméti Vadaskert
Miskolcon:  - a Miskolci Állatkert és Kultúrpark
Pécsett:  - a Pécsi Állatkert és Akvárium–Terrárium
Poroszlón:  - a Tisza-tavi Ökocentrum
Szegeden:  - a Szegedi Vadaspark
Veresegyházán: - a Medveotthon

Az eseményre augusztus 25-én, pénteken kerül sor.


allatkertek2


Budapesten:

Az eseményre váltott jeggyel érkezők előtt az Állatkert főkapuját 19 órakor nyitjuk meg, a programok is ekkortól kezdődnek, és tartanak folyamatosan késő estig. Jegyet váltani és belépni 23 óráig lehet, a Varázshegy 23.15-kor, az állatházak 23.30-kor zárnak, és éjfélig kell elhagyni az Állatkert területét.
Az Állatkertek Éjszakája alkalmából minden korábbinál gazdagabb és változatosabb programkínálattal várjuk a nagyközönséget. A kert különböző pontjain 23 helyszínen folyamatos, illetve előre meghirdetett időpontban megtartandó bemutatókra kerül sor, az óriáskígyó simogatástól a különböző látványetetéseken és állattréningeken át egészen az oroszlánfókák esti akrobatikus műsoráig.

Programok a plakáton: http://www.zoobudapest.com/uploads/articles/2001/file/170808_Allatkertek_Ejszakaja_Programplakat_A1_Screen.pdf

Pécsett:

Ismerd meg a vadon éjszakai világát! Merülj el az állatkert lakóinak sötét titkaiban, az éjszakai Mecsek rejtelmeiben és tedd próbára bátorságodat. Vad találkozások (látványetetések), bátorságpróbák, interaktív előadások, izgalmas tudományos bemutatók és kísérletek, családi és gyermek programok várnak a Pécsi Állatkertben! Jegyváltásra a rendezvény napján 20:30 óráig van lehetőség. 

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre, ez a mára hagyománnyá vált és a magyarországi állatkertek körében népszerű különleges rendezvény. A Pécsi Állatkert örömmel csatlakozik idén is az akcióhoz és nyújt olyan élményeket a látogatóknak, amelyeket az év során csak ezen a napon tapasztalhatnak meg!Részletes információk augusztusban a www.pecszoo.hu oldalon! A további programokat keresd a neten.

Hozzászólások (0)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.