» Szabadidő

A heavy tools hazai márka!

2018. January. 22. , by pumpkin-paradise.com

Te tudtad? Nálam ez pozitív, ezért osztjuk meg. Kattints!

aheavytoolshazaimarka„Sokan … meg voltunk győződve arról, hogy ez a márka még véletlenül sem hazai.

Ebben persze rejlett némi igazság, hiszen az induláskor 1988-ban Ausztriában, a Heid városban élő Feldtänzer fivérek saját és barátaik számára szörf-deszkákat kezdtek gyártani, melynek a Heavy Tools nevet adták.

Az extrém sportokat különösen kedvelő és abban sikereket elérő fiatalabb Walter indíttatására, a snowboard piacra is betört a cég, mely később az egyik fő termékcsoporttá vált. A kilencvenes évek elején komplett mountainbike és BMX programmal bővült a Heavy Tools termékskála. Az évek során rengeteg munkát fektetve a tesztelésekbe és az újításokba, a márka Európa szerte elismert nevet szerzett a sportpiacon. No de hogy jön ide a divat, és Magyarország?

1997-ben a nagy siker eredményeként a ruházati vonal is elindult. Ráadásul néhány éve ez a szegmens teljesen magyar kézbe került. Ez pedig mindig büszkeséggel tölt el, ha olyan világszínvonalú márkákkal találkozhatunk, amely mögött hazai csapat áll, és magyar tervezőket foglalkoztatnak.” 

„A funkcionális snowboard és biciklis ruházat mellett, széles választékot kínálnak mindazoknak a fiúknak és lányoknak, akik a mindennapokban is szeretnek divatosan öltözködni.”

Hogy neked tetszik- e és veszel náluk valamit, azt persze döntsd el magad.

források: http://pumpkin-paradise.com/magyar-tervezoasztalrol-nagyvarosi-felfedezoknek-ajanlva-heavy-tools-201415/

https://www.heavytools.hu/

Hozzászólások (0)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.