» Ajánló (zene - színház)

Pályázati felhívás

2016. April. 07. , by Szerkesztőség

palyazatajanlo

A Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság pályázatot hirdet a Társaság logójának elkészítésére, 14-24 év közötti középiskolás diákok számára.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság
pályázatot hirdet

Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság pályázatot hirdet a Társaság logójának elkészítésére.

A pályázatok beérkezési határideje: 2016. június 15.

A pályázatok bírálata:
A beérkezett pályázatokat Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság vezetőiből álló háromtagú zsűri bírálja el, mely alapján kerül kiválasztásra a nyertes, valamint a különdíjjal értékelt pályamű. A zsűri döntése ellen fellebbezésnek helye nincs.

A nyertes pályázó díjazása:
A beérkezett pályázatok közül az első helyezett pályázó nettó 30.000 forint díjazásban részesül.
Egy pályamunkát különdíjjal értékelünk, a különdíj 10.000 Ft értékű TESCO utalvány.

Eredményhirdetés:
2016. szeptember 15. napján. Az eredményről a Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság elektronikus úton tájékoztatja a pályázókat.

Pályázati feltételek
A pályázattal kapcsolatos elvárások:
• A logó magyar és angol nyelvű változatát kell elkészíteni, melyen szerepel a Társaság neve, rövidítése és alakulásának időpontja: Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság, FJIT, 1966. ill. „Fodor József" Society of School Health, FJSSH, 1966.
• Elvárás továbbá az egyedi, jól felismerhető, kreatív megjelenés, amely illeszkedik a Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság tevékenységéhez a missziós nyilatkozatában foglaltak szerint. (lsd. mellékletben)
• A logónak alkalmasnak kell lennie különféle felületeken való megjelenésre például honlap, levélpapír, névkártya, szórólap, tábla, molinó, érme.
• A feliratnak a logó használatakor jól olvashatónak kell lennie.
• A logó egy színnyomással is felismerhető, jól használható legyen.

A pályázat részletes feltételei:
• Nevezési díj nincs.
• A pályázat jellege: nyílt, egyfordulós, melyen egy nyertes és egy különdíjjal értékelt kerül kiválasztásra.
• A pályázatra 14-24 éves korú középfokú iskolába járó diákok jelentkezését várjuk. Kiskorú pályázó csak törvényes képviselője jóváhagyásával nyújthat be pályázatot, amelyet írásban mellékelni kell. (pályázati adatlapot, nyilatkozatot lsd. a mellékletben)
• Egy pályázó max. 2 pályamunkával nevezhet.
• A pályázat benyújtási formája: digitális formátumban (min. 300 dpi felbontásban jpg, pdf formátumban) a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre beküldve. A levél tárgya: logópályázat
• A pályázat mellé szükséges csatolni a kitöltött pályázati adatlapot és a pályázó nyilatkozatát, hogy a pályázat anyaga saját műve, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogot nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért vállalja a felelősséget. A feltételek megsértése esetén a Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság a pályázatot érvénytelennek nyilvánítja.
• Érvényes az a pályázat, mely a beérkezési határidőig a kitöltött pályázati adatlappal és a nyilatkozattal együtt elektronikus úton beérkezik. Érvénytelen a pályázat, amennyiben a beadási határidőn túl nyújtották be, amelyet határidőben, de nem a megadott címre vagy formátumban nyújtották be, amely nem valós adatokat tartalmaz, nem felel meg a pályázati feltételeknek, plágiumgyanús ill. ha a zsűri egy pályamunkát sem ítél megfelelő színvonalúnak.
• A nyertes és a különdíjjal értékelt pályázó kötelezi magát arra, hogy a pályázat eredményhirdetését, illetve az értesítést követő 3 munkanapon belül a teljes pályázati anyagot átadja a Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság részére és együttműködik a logó végleges formájának kialakításában. A pályázati díj a felhasználási szerződés megkötése után kerül átadásra.
• A pályázat kiírója vállalja, hogy a pályázati díj kifizetésével kapcsolatban felmerülő adókat és járulékokat megfizeti.
• A Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság a nyertes és a különdíjjal értékelt pályázó díjának kifizetésével a logó felhasználására teljes, kizárólagos térben és időben korlátlan felhasználási és használati jogot szerez, a logót szabadon felhasználhatja, a szerző hozzájárulásával átalakíthatja, illetve a nyertes és különdíjas pályázat anyagát és pályázó nevét nyilvánosságra hozhatja.
• A Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság a pályázatot eredményhirdetés nélkül is lezárhatja.

Egyebek
• A Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság a benyújtott pályaműveket nem szolgáltatja vissza a pályázóknak, azokat a pályázat lezárását követően – a nyertes és különdíjas pályázaton kívül – megsemmisíti.
• A Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság kijelenti, hogy a pályázat során tudomására jutott személyes adatokat csak a pályázat során és érdekében használja fel, a pályázat lezárását követően – a nyertes és különdíjas pályázaton kívül – megsemmisíti.

Mellékletek:
1. A Fodor József Iskolaegészségügyi Társaság missziós nyilatkozata
2. Pályázati adatlap és nyilatkozatok

Hozzászólások (0)

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztráció

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.