AndroiDiéta
Gerillakertész pályázat
2016. márc. 2., SzerkesztőségGerilla-kertész pályázat április1-ig.

Részletekhez kattints!

"Egy jó ügy" keretében Gerillakertész pályázatot hirdetünk 14-28 éves fiatalok csoportjai számára! Tegyetek rendbe egy területet és küldjétek el a fotóját 2016. április 1-ig az egyjougy@gmail.com-ra! Tárgyba írjátok bele: "Egy jó ügy – Gerillakertész pályázat"

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik 2016. április 1-ig egy aktív csapattal rendbe teszik lakóhelyük egy elhanyagolt területét. A feladat, hogy keressetek egy szemetszúróan elhanyagolt területet, szervezzetek csapatot, csapjatok le rá és tegyétek rendbe. Készítsetek előtte-utána felvételeket, hogy be tudjátok mutatni a változást.

A pályázat feltételei:

Mellékeljétek az előtte és utána képet, lehetőleg minél jobb és látványosabb pozícióból, kérünk fotót a csapatról (e-mailben) a csapat döntő többsége 14-28 éves fiatalokból álljon.

Beküldési határidő: 2016. ÁPRILIS 1.

Nyeremény: A győztes csapat tagjai egyedi tárgyi ajándékot kapnak, valamint ingyenes részvételi lehetőséget a 2016-os Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek 26. Országos Találkozójára (max. 5 fő erejéig). Továbbá a csapat egy évre a Gerillakertész Vándordíj büszke tulajdonosa lesz.

AKCIÓ INDUL!

http://zoldcivil.hu/egyjougy/gerillakertesz/